بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
.:: RAMAH MESRA PERSATUAN MAHASISWA ISLAM UTM BERSAMA BAHAGIAN KESELAMATAN UTM ::.
Pada hari Khamis, 27 November 2014, satu perjumpaan ramah mesra telah diadakan antara Persatuan Mahasiswa Islam UTM  bersama Bahagian Keselamatan UTM. Perjumpaan ini diadakan bertujuan merapatkan hubungan silaturrahim antara dua pihak disamping bertukar-tukar pendapat dalam membincangkan beberapa permasalahan atau isu dalam mengekalkan keharmonian Universiti Teknologi Malaysia.
Turut hadir bersama dalam program tersebut wakil daripada Pusat Islam UTM dan juga wakil daripada MPM UTM sebagai tanda sokongan dan juga kesudian dalam memberikan kerjasama kepada Persatuan Mahasiswa Islam UTM  dan Bahagian Keselamatan UTM
Antara perkara yang dibincangkan adalah berkenaan keselamatan mahasiswa/I, Rukun Tetangga Mahasiswa ( RTM ), Speaker Corner dan beberapa isu lain yang menjadi perhatian dua pihak dalam menyelesaikan masalah-masalah tersebut.
Hasil daripada perbincangan tersebut, satu kerjasama telah diwujudkan antara Persatuan Mahasiswa Islam UTM  dan Bahagian Keselamatan UTM serta mendapat sokongan oleh Pusat Islam UTM bersama MPM UTM dalam menaiktaraf keselamatan mahasiswa/i serta menggerakkan semula Rukun Tetangga Mahasiswa.
Jutaan terima kasih diucapkan kepada Bahagian Keselamatan UTM di atas jemputan ke program ramah mesra kali ini. Semoga program  ini dapat mengeratkan lagi hubungan serta mencetuskan kerjasama yang padu antara dua pihak dalam mengekalkan keharmonian dan kesejahteraan universiti tercinta ini.
ANIS NAJIHAH ABU SAMAH
Setiausaha Agung,
Persatuan Mahasiswa Islam,
Universiti Teknologi Malaysia.
anis@pmiutm.my
http://www.pmiutm.my
#PMIBERSAMAMU
“BERSAMA MEMBANGUN UMMAH”

PMIUTM || RAMAH MESRA PERSATUAN MAHASISWA ISLAM UTM BERSAMA BAHAGIAN KESELAMATAN UTM
%d bloggers like this: