PENGUMUMAN (ME) DARIPADA PRESIDEN PMI 16/17
===========================================Bismillah.
Alhamdulillah dan setinggi-tinggi kesyukuran atas izin Allah S.W.T, perjalanan Muktamar Agung Tahunan PMIUTM kali ke 14 berjalan telah dengan baik.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada semua pihak yg terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan muktamar pada kali ini.

Jutaan terima kasih buat Prof Madya Abdullah Sani Bin Haji Ahmad, Pengerusi Majlis Pengetua Kolej kerana telah merasmikan Muktamar Agung kali ini.

Terima kasih juga saya sampaikan kepada pihak keselamatan UTM yg sudi meluangkan masa bagi memastikan muktamar PMI berjalan dalam keadaan selamat.

Tidak lupa juga perwakilan-perwakilan drpd pihak Majlis Perwakilan Mahasiswa UTM (MPM) , Kelab Kerohanian Kolej dan Nuclear Engineering Student Society (N.E.S.S) serta para hadirin yang sudi hadir dalam memberi pendapat serta idea untuk penambaikan PMIUTM.

Semoga kebaikan anda semua dapat dibalas di dunia dan akhirat kelak.

Tidak dinafikan, tampuk kepimpinan pasti akan bertukar apabila tiba masanya. Segala jasa dan usaha pada sesi kepimpinan yg lepas akan terpahat dalam ingatan serta dijadikan pengajaran dan sempadan dalam memacu PMIUTM pada sesi seterusnya.

Kini menjadi tanggungjawab saya, sebagai Presiden PMIUTM sesi 2016/2017 untuk menyambung usaha dakwah di kampus ini.

Sesungguhnya saya tidak keseorang kerana bersama saya adalah barisan kepimpinan Majlis Eksekutif(ME) PMIUTM sesi 2016/2017 yang akan bersama-sama memikul tanggungjawab ini:

Presiden : Mohd Wazir Bin Hasbullah. 3 SKAW, FKA

Timbalan Presiden: Muhammad Na’im Bin Mansor, 3 SCSJ,

Naib Presiden 1:shahrul naim bin ab halim, 2 SKMM, FKM

Naib Presiden 2: Nazathul Hashima Binti hashim, 3 SMBE, FBME

Setiausaha Agung: Nur Atiqah Binti Ibrahim, 3 SKEE, FKE

Bendahari Agung: Nurul Syazarizan Binti Md Jamil
3 SHAD, FP

Tahniah dan takziah saya ucapkan.

Akhir kalam,kami berharap agar PMIUTM dapat bekerjasama dengan semua pihak dalam kita menyampaikan Dakwah dan menjaga Kebajikan Mahasiswa di kampus UTM di samping kita dapat membentuk mahasiswa yg berkepimpinan dalam pelbagai aspek.

Sekian,

PMIUTM: BERSAMA MEMBANGUN UMMAH

Mohd Wazir Bin Hasbullah
Presiden,
Persatuan Mahasiswa Islam UTM,
Universiti Teknologi Malaysia.

15129040_10154249607373315_2729059197256345557_o

 

PENGUMUMAN (ME) DARIPADA PRESIDEN PMI 16/17
%d bloggers like this: